Esports Penedès

Divendres, 17 de Agost de 2018
Futbol - Quarta Catalana grup 10

L'Onze Ideal de la Temporada a #4cat10

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dimecres, 20 Juny 2018 17:27

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) Aquesta temporada 2017/2018 continuem amb la secció: 'L'Onze Ideal de la Temporada del grup 10 de QUARTA Catalana' mitjançant el qual determinem el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria a través del sistema de votacions efectuat durant tota la temporada. En aquest Onze Ideal s'escull una plantilla de 25 jugadors. Així doncs, l'Onze Ideal de la Temporada és el que apareix en la imatge:

La tanda de penals decideix el campió (1-1)

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Diumenge, 17 Juny 2018 20:04
La Múnia és el nou campió de la Copa Ràdio Vilafranca 2018 (Foto d'arxiu). La Múnia és el nou campió de la Copa Ràdio Vilafranca 2018 (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la finalització dels campionats domèstics de Tercera i Quarta Catalana, fa unes setmanes que ja rodava una nova edició de la Copa Ràdio Vilafranca. Després de quatre partits força igualats als Quarts de Final i d'unes Semifinals interessants... aquest cap de setmana era el torn de la gran final. La Múnia es va emportar el torneig a la tanda de penals davant la Granada (1-1).


L'emoció dels darrers minuts: La Granada 1[7]-1[8] La Múnia

Aquest dissabte es va jugar el darrer partit d'aquesta edició de la Copa Ràdio Vilafranca. La Múnia es va proclamar campiona després d'empatar amb la Granada (1-1) i guanyar la tanda de penals posterior. Un partit que va disputar-se de manera molt igualada durant els primers quaranta-cinc minuts, amb gairebè cap ocasió clara de gol i comptant un parell d'aproximacions d'un i altre conjunt. A la represa, la Múnia va dominar més l'encontre i va anar tancant al seu rival mica en mica al seu camp fins que Dani Homs va ser expulsat amb vermella directe (72'). Amb un jugador menys, els visitants semblaven sentenciar l'encontre amb la diana de Sergi García (0-1 86'), però Rubén Pozas va tornar a posar l'empat (1-1 90'). A la tanda de penals, els locals van marcar 6 i els visitants van ser 7.

Així doncs, la Múnia és el nou campió de la Copa Ràdio Vilafranca 2018 mentre que la Granada es queda a les portes i és el finalista.

El CF Vilanova i el San Mauro s'acomiaden de la Copa

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Diumenge, 17 Juny 2018 20:04
Ens quedem sense representants a la Copa Catalunya Amateur (Foto de Fede Carrasco). Ens quedem sense representants a la Copa Catalunya Amateur (Foto de Fede Carrasco).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Des de fa unes setmanes, ja està en marxa la Copa Catalunya Amateur 2018/2019. Aquest cap de setmana es jugaven els quarts de final on teníem dos dels nostres representants del territori. El San Mauro va caure entre setmana en un dels partits avançats davant el Joanenc (2-0) mentre que el CF Vilanova va estavellar-se amb el Catllar (3-1). Ens quedem sense cap representant i, per tant, diem adéu a una nova temporada. 

El CF Vilanova busca un lloc a les Semifinals

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 15 Juny 2018 03:04
Els vilanovins busquen passar a les Semifinals (Foto del CF Vilanova). Els vilanovins busquen passar a les Semifinals (Foto del CF Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Des de fa unes setmanes, ja està en marxa la Copa Catalunya Amateur 2018/2019. Aquest cap de setmana es juguen els quarts de final on teníem dos dels nostres representants del territori. El San Mauro va caure aquesta setmana en el partit avançat mentre que el Catllar serà el rival del CF Vilanova. 

Dos equips, un únic campió de la Copa Ràdio Vilafranca

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dijous, 14 Juny 2018 09:08
Qui s'emportarà la Copa aquest any (Foto de l'organització). Qui s'emportarà la Copa aquest any (Foto de l'organització).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la finalització dels campionats domèstics de Tercera i Quarta Catalana, fa un parell de setmanes que ja roda una nova edició de la Copa Ràdio Vilafranca. Després de quatre partits força igualats als Quarts de Final i d'unes Semifinals interessants... és el torn de conèixer qui serà el campió d'aquest any 2018 entre la Granada i la Múnia.

Pàgina 1 de 90

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès