Divendres, 17 de Agost de 2018
Futbol - Tercera Catalana baixpe

L’Arboç-Sant Jaume i la Bisbalenca-Banyeres engresquen el cap de setmana

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Divendres, 06 Octubre 2017 20:53
Foto: Marc Pérez Foto: Marc Pérez Foto: Marc Pérez

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La sisena jornada del G3 de Tercera Catalana ens regala dos derbis interessantíssims en els quals cap dels protagonistes parteix amb cap tipus d’avantatge sobre el seu rival. A més, un gran partit que enfrontarà a l’Atlètic Valls i al Segur. Per la seva part, el Calafell jugarà contra un rival directe com és la Riba mentre que el Tancat farà front al seu passat en la cita davant la Riera. El compromís del Llorenç davant l’Alcover queda ajornat pel pròxim 1 de novembre

Èpica victòria del Banyeres contra el Valls i repartiment de punts a Segur de Calafell

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Dimecres, 04 Octubre 2017 15:56
Foto: UE Segur Foto: UE Segur Foto: UE Segur

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Els grocs s’imposen al conjunt vallenc en el temps afegit i amb dos jugadors menys, mentre que Segur i Arboç s’ha de conformar amb un punt. En l’altre derbi, triomf del Sant Jaume sobre el Calafell. No han puntuat ni Llorenç ni Tancat ni Joventut Bisbalenca, que ha aplaçat el seu compromís contra l’Alcover.

El bon moment de l’Arboç mesura la reacció del Segur

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Divendres, 29 Setembre 2017 16:36
Foto: CF L'Arboç Foto: CF L'Arboç Foto: CF L'Arboç

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | El derbi a Segur de Calafell no serà l’únic de la jornada. El Sant Jaume rep a un Calafell que persegueix la primera victòria del curs. Això és el que també espera aconseguir el Tancat en un cap de setmana amb dos bons partits com són el Montblanc-Llorenç i el Banyeres-Atlètic Valls. Per la seva part, la Joventut Bisbalenca visitarà a l’Alcover.

L’Arboç i el Segur s’imposen en els derbis comarcals

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Dimecres, 27 Setembre 2017 16:35
Foto: UE Segur Foto: UE Segur Foto: UE Segur

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Els arbocencs s’imposen al Banyeres i els calafellencs al Sant Jaume en una jornada en la qual el Llorenç ha estat l’altre únic representant capaç de sumar els 3 punts. El Tancat, la Bisbalenca i el Calafell no han puntuat.

Doble ració de derbi: Segur-Sant Jaume i Arboç-Banyeres

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Dissabte, 23 Setembre 2017 11:13
Foto: Marc Pérez Foto: Marc Pérez Foto: Marc Pérez

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La quarta jornada del G3 de Tercera Catalana ens brinda dos enfrontaments comarcals per tercera jornada consecutiva. A més, un interessantíssim Joventut Bisbalenca-Montblanc i les visites del Calafell i el Tancat al camp del Constantí i l’Altafulla respectivament. El Llorenç rep a casa al Pla de Santa María.

Pàgina 1 de 15

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès