Esports Penedès

Dijous, 24 de Maig de 2018
Futbol - Tercera Catalana

La 'Juve' Ribetana o el Sitges, a la promoció. El Cubelles, descartat

Futbol - Tercera Catalana
Dilluns, 21 Maig 2018 15:25
Homenatge a Faust i a Oriol || @AEMoja Homenatge a Faust i a Oriol || @AEMoja

JOAN ESTRUCH | El Cubelles va perdre a casa davant el Riudebitlles i abandona la lluita per la promoció. La Joventut Ribetana i el Sitges no van perdonar i s’ho jugaran a l’última jornada qui disputarà la promoció, amb els ribetans dos punts de marge respecte als sitgetans. Per altra banda, ja estan definides les tres places del descens. Amb els ja coneguts descensos de la Martinenca i el Sant Pere Molanta, l’Hortonenc també és equip de Quarta Catalana després de caure davant el Piera.

Resultats i classificació

Joventut Ribetana, Sitges i Cubelles, tres equips per una posició

Futbol - Tercera Catalana
Divendres, 18 Maig 2018 12:15
L'Òdena visita la Joventut Ribetana || Mireia Revelles L'Òdena visita la Joventut Ribetana || Mireia Revelles

JOAN ESTRUCH | Penúltima jornada del grup 12 de Tercera Catalana amb la plaça de promoció d’ascens en joc. La Joventut Ribetana, el Sitges i el Cubelles, tres equips, dos punts de diferència i una plaça en joc. A la part baixa, queda per definir una posició, entre l’Hortonenc i La Pobla de Claramunt. Si els anoiencs guanyen a la Martinenca, ja estaran salvats de forma matemàtica.

Resultats i classificació

L'Onze Ideal de Tercera Catalana. Jornada 32

Futbol - Tercera Catalana
Dijous, 17 Maig 2018 13:28

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2017/2018 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze ideal de Tercera Catalana' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia del jugador que estigui inclós a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 32jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

El Sitges guanya al Cubelles i la Joventut Ribetana es col·loca a la promoció

Futbol - Tercera Catalana
Dilluns, 14 Maig 2018 19:52
Passadís del Ribes als campions Passadís del Ribes als campions

JOAN ESTRUCH | La Joventut Ribetana s’ha col·locat a la segona posició després de golejar a Piera i aprofitar la victòria del Sitges davant el Cubelles, quan queden dues jornades per acabar la temporada. A la part baixa, La Pobla de Claramunt va sumar la segona victòria consecutiva i té quatre punts de marge respecte a l’Hortonenc, que va perdre per la mínima a Riudebitlles. El Sant Pere Molanta ja és equip de Quarta Catalana després de perdre a l’Anoia.

Resultats i classificació

Sitges - Cubelles, la promoció en joc

Futbol - Tercera Catalana
Divendres, 11 Maig 2018 17:49

JOAN ESTRUCH | Amb el San Mauro ja com a campió de grup i quan encara queden tres jornades per acabar la temporada, queda per definir la segona posició i dues places pel descens de categoria. El Sitges i el Cubelles es veuen les cares amb la promoció en joc, amb la Joventut Ribetana pel mig que pot ser el gran beneficiat del cap de setmana. A la part baixa, el Sant Pere Molanta i l’Hortonenc intentaran guanyar per sortir del descens mentre que La Pobla de Claramunt voldrà mantenir la plaça de salvació.

Resultats i classificació

Pàgina 1 de 108

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès