Dissabte, 23 de Març de 2019
Dilluns, 19 Agost 2013 05:36

Àlex Moreno debuta a Segona Divisió jugant 21 minuts

El Mallorca va caure golejat a Sabadell (Pedro Salado/www.cesabadell.cat) El Mallorca va caure golejat a Sabadell (Pedro Salado/www.cesabadell.cat)

ROGER VIVES (@erraveonze) | 21 minuts històrics a nivell individual i 90 minuts de calvari a nivell col·lectiu. Així ha estat el debut del sadurninenc Àlex Moreno a Segona A amb el Mallorca aquest diumenge.

L'extrem penedesenc ja compta amb minuts a la divisió de plata del futbol estatal després de sortir des de la banqueta en la golejada que el seu equip va rebre a Sabadell (4-0) i que l'envia a la cua de la classificació en la jornada inaugural.

Moreno va entrar al terreny de joc al minut 71 i va jugar els 19 restants fins al 90 i els dos que es van disputar de temps afegit.

Entra al camp amb el partit decidit

El jugador sadurninenc va debutar just abans del quart gol local i substituint tota una llegenda al club balear: Pep Lluís Martí, que té en el seu palmarès 2 Copes de la UEFA, una Supercopa d'Europa, una Copa del Rei i una Supercopa d'Espanya, títols aconseguits amb el Sevilla.

Escriure un comentari

Últimes notícies