Divendres, 22 de Març de 2019
Dimecres, 17 Juliol 2013 14:44

Àlex Moreno anota el seu primer gol amb la samarreta del Mallorca

D'aquesta manera va marcar el seu gol el sadurninenc (www.rcdmallorca.es) D'aquesta manera va marcar el seu gol el sadurninenc (www.rcdmallorca.es) D'aquesta manera va marcar el seu gol el sadurninenc (www.rcdmallorca.es)

ROGER VIVES (@erraveonze) | Cent minuts exactes ha necessitat el sadurninenc Àlex Moreno per marcar el seu primer gol amb la samarreta del Mallorca. L'extrem penedesenc va anotar el 0-2 definitiu contra el NEC Nimega holandès en culminar una contra del conjunt balear al minut 86.

Aquest era el segon partit de preparació dels de José Luis Oltra i també el segon amb participació de Moreno: va entrar al camp al minut 31 substituïnt Emilio Nsue, davanter internacional per Guinea Equatorial.

Tres dies abans, el sadurninenc ja havia debutat en l'empat contra el Colònia alemany (2-2). En aquest cas va jugar tota la segona part del partit.

"Cal aportar les millors coses a l'equip"

En declaracions al web del club, Moreno assegura estar "molt content per haver marcat el meu primer gol amb el Mallorca i sobretot per estar aquí quinze dies de pretemporada i tenir aquesta oportunitat, i què millor que marcar un gol".

El jugador penedesenc també afegeix que "cal intentar aportar les millors coses a l'equip i que el míster confiï en mi. Haig d'adaptar-me a l'estil de joc".


 

Escriure un comentari

Últimes notícies