Dissabte, 23 de Març de 2019
Dilluns, 06 Juny 2016 20:16

Dani Homs es converteix en l’heroi en la tanda de penals (2-2)

La Granada ha tingut tota la sort que no ha tingut durant la temporada (Imatge de Joan Sòria). La Granada ha tingut tota la sort que no ha tingut durant la temporada (Imatge de Joan Sòria).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | La tanda de penals decideix el primer partit. El CanCartró i la Granada empaten (2-2) deixant-ho tot a la loteria dels penals (2-4). L’equip de Subirats no va demostrar ser equip d’inferior categoria i es va avançar fins a dos cops en el marcador davant una Granada que ha hagut de nedar a contracorrent durant tot l’encontre.

Últim quart d’hora per la Granada

Els primers quaranta-cinc minuts de partit van ser força igualats. Un Can Cartró amb les idees molt clares, sense donar gaires opcions de línies de passada als rivals i sortint al contraatac amb molt de perill amb una Granada amb la possessió de pilota i sense gaire profunditat en les seves triangulacions. De fet, al minut 9’ una errada greu de Roger Grau la va aprofitar Dani Pacheco per tallar una passada horitzontal cap al seu altre central, el seu xut el para en primera instància Dani Homs, però el refús li afavoreix a Roger Teixidor perquè posés el primer (1-0). Ricard Vallès avisava amb una falta que es colava, però Joan Galimany ficava la mà providencialment a córner i ell mateix seria l’encarregat d’establir l’empat a l’electrònic (1-1). Amb els locals tocats, aquesta fase del partit era pels visitants on Toni Carrizo i Sergi Casany tenien una doble ocasió quasi bé calcada on era més fàcil ficar-la dins que enviar-la fora, les dues rematades no les van tocar bé.

Poc premi per un bon Can Cartró

A la represa, el Can Cartró tornava a fer de les seves on una centrada de Gerard Morgades arran de terra era rematada per Marc Rovira al fons de la xarxa (2-1). Amb el marcador a favor, els locals semblaven tenir el control i el ritme del partit. L’últim quart d’hora va ser frenètic amb dues ocasions per a cada equip: la primera ja es cantava el gol visitant, però Jordi Esteve salvava; la 2a van ser una sèrie de rebots a l’interior de l’àrea que aprofitava Javi Sánchez per empatxar-la cap endins (2-2). L’última del partit va ser per Marc Rovira i Salva Galimany que no encerten en les seves rematades.

En la tanda de penals, Dani Homs es convertia en l’heroi després d’aturar dues penes màximes a Salva Galimany i a Jordi Esteve donant la classificació als homes de Senén Ullate. Aleix Vallès i Gerard Morgades marcaven pels locals i Marc Sadurní, Ricard Vallès, Jordi Gavaldà i Iván Cuenca ho feien pels visitants.

FITXA TÈCNICA:

Can Cartró (2): 1- Joan Galimany – 3. Jordi Esteve – 5. Roger Teixidor (4. Josep Miquel 78’) – 7. Dani Pacheco (16. Aleix Vallès 58’) – 8. Salva Galimany – 10. Gerard Morgades – 11. Marc Rovira – 14.Josep Ollè (17. Joan Sadurní 58’) – 18. Raúl Fernández – 19. Dani Duran (15. Victor Gil 83’) – 20. Josep Montané. Entrenador: Bartolomé Fernández.

La Granada (2): 1- Dani Homs – 2. Jordi Gavaldà – 3. Roger Grau – 4. Josep Montal (8. Benja Muñoz 58’) – 5. Óscar Cot (6. Xavi Punzano 83’) – 7. Iván Cuenca – 10. Sergi Casany – 11. Ricard Vallès – 14. Toni Carrizo (17. Robert Peirot 46’) – 15. Joan Alòs (16. Marc Sadurní 58’) – 20. Javier Sánchez. Entrenador: Senén Ullate.

Àrbitre: Sergi Pujol López. Assistents: Aitor Osuna Rabal i Mohamed Salim Alouiz. T.G.: Josep Ollè (30’), Marc Rovira (39’), Gerard Morgades (50’) i Miguel López (75’) // Robert Peirot (75’), Marc Sadurní (82’) i Jordi Gavaldà (89’).

Gols: 1-0 Roger Teixidor (9’); 1-1 Ricard Vallès (34’); 2-1 Marc Rovira (52’); 2-2 Javier Sánchez (74’).

Incidències: Estadi Municipal dels Monjos. Partit corresponent als Quarts de Final de la Copa Ràdio Vilafranca. 

Escriure un comentari

Últimes notícies