Esports Penedès

Dijous, 24 de Maig de 2018
Futbol Femení

L'Onze Ideal de Segona Catalana Femenina. Jornada 27

Futbol Femení
Dimecres, 23 Maig 2018 08:19

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2017/2018 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze Ideal de Segona Catalana Femenina' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia de la jugadora que estigui inclosa a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 27a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

Cara i creu a la Copa Catalunya

Futbol Femení
Dimarts, 22 Maig 2018 10:03
L'Atlètic celebra un dels gols del partit (Fotografia: Gemma Cantador). L'Atlètic celebra un dels gols del partit (Fotografia: Gemma Cantador).

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) | L’Atlètic Vilafranca supera ronda amb facilitat, però l’Igualada cau a la tanda de penals.

El Base Olèrdola es despenja de la part alta (1-2)

Futbol Femení
Dilluns, 21 Maig 2018 08:18
El Base Olèrdola es despenja i el Suburense segueix lluitant (Foto d'arxiu). El Base Olèrdola es despenja i el Suburense segueix lluitant (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | A falta de nou punts per a la finalització del campionat i, per tant, tres jornades de lliga. El Martorell és el líder i té una avantatge de sis punts respecte al seu possible únic rival, el Suburense. El Base Olèrdola cau i es despenja del grup capdavanter.

Arrenca la Copa Catalunya

Futbol Femení
Dissabte, 19 Maig 2018 12:09
Imatge del sorteig del passat dilluns (Fotografia: Federació Catalana de Futbol). Imatge del sorteig del passat dilluns (Fotografia: Federació Catalana de Futbol).

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) | Atlètic Vilafranca i Igualada inicien la competició jugant com a locals la primera ronda.

Gelida-Sant Sadurní, únic derbi de la jornada

Futbol Femení
Divendres, 18 Maig 2018 18:14
Els cuers volen sumar tres punts més (Foto d'arxiu). Els cuers volen sumar tres punts més (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | A falta de dotze punts per a la finalització del campionat i, per tant, quatre jornades de lliga. El Martorell és el líder i té una avantatge de sis punts respecte al seu possible únic rival, el Suburense. La resta d'equips voldrà acabar amb un ple de victòries per intentar quedar el més amunt possible a la classificació.

Pàgina 1 de 123

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès