Esports Penedès

Divendres, 17 de Agost de 2018
Futbol Femení

L'Onze Ideal de la Temporada a #1cat1

Futbol Femení
Dimecres, 20 Juny 2018 13:31

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) Aquesta temporada 2017/2018 continuem amb la secció: 'L'Onze Ideal de la Temporada del grup 1 de PRIMERA Catalana Femenina' mitjançant el qual determinem el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria a través del sistema de votacions efectuat durant tota la temporada. En aquest Onze Ideal s'escull una plantilla de 25 jugadores. Així doncs, l'Onze Ideal de la Temporada és el que apareix en la imatge:

L'Onze Ideal de la Temporada a #2cat1

Futbol Femení
Dimecres, 20 Juny 2018 13:11

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) Aquesta temporada 2017/2018 continuem amb la secció: 'L'Onze Ideal de la Temporada del grup 1 de SEGONA Catalana Femenina' mitjançant el qual determinem el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria a través del sistema de votacions efectuat durant tota la temporada. En aquest Onze Ideal s'escull una plantilla de 25 jugadores. Així doncs, l'Onze Ideal de la Temporada és el que apareix en la imatge:

L'Onze Ideal de la Temporada a #PreferentFemenina

Futbol Femení
Dimecres, 20 Juny 2018 03:31

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) Aquesta temporada 2017/2018 continuem amb la secció: 'L'Onze Ideal de la Temporada del grup 1 de la PREFERENT Catalana Femenina' mitjançant el qual determinem el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria a través del sistema de votacions efectuat durant tota la temporada. En aquest Onze Ideal s'escull una plantilla de 25 jugadores. Així doncs, l'Onze Ideal de la Temporada és el que apareix en la imatge:

El Suburense cau amb el líder en una jornada sense canvis

Futbol Femení
Divendres, 15 Juny 2018 07:35
El Suburense va fer el passadís reconeixent-les com a campiones (Foto del CF Martorell). El Suburense va fer el passadís reconeixent-les com a campiones (Foto del CF Martorell).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Arribem al punt i final del campionat a Segona Catalana Femenina en una jornada sense cap canvi a la classificació. El Suburense va caure amb l'intractable líder Martorell (2-0), el Base Olèrdola va golejar al Gelida (7-0), l'Òdena va guanyar al Vallirana (4-1) i el Sant Sadurní va emportar-se el derbi amb la Granada (5-3).

L'Onze Ideal de Segona Catalana Femenina. Jornada 30

Futbol Femení
Dimecres, 13 Juny 2018 07:35

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2017/2018 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze Ideal de Segona Catalana Femenina' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia de la jugadora que estigui inclosa a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 30a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

Pàgina 1 de 125

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès